ХУБАВА
Как да си направим сами интимна прическа

Как да си направим сами интимна прическа

Няколко препоръки, които ще ви помогнат да се справите професионално

 


Интимните прически не са нещо ново. Жените в Древен Египет са използвали къна за направата на рисунки върху срамното си възвишение. В Европа тези прически стават популярни с появата на мини-бикините и нудистките плажове.
Днес интимната прическа не е нещо необикновено, тъй като съвременните жени искат да бъдат модерни и различни във всяко едно отношение.

Начинаещите трябва да бъдат наясно със следното:
- Областта на гениталиите е много чувствителна и затова е по-добре да не използвате епилатор и пинцети. Най-подходящи за тези места са ножиците и самобръсначката.
- Прическата е най-добре да се прави по време на къпане или след това.
- Първоначално избирайте по-лесни модели, а когато натрупате опит, минете към шедьоврите.

Ако имате някакви съмнения, че нещо няма да се получи, потърсете професионалист. Съвременните козметични салон оказват подобен вид услуги. Там ще ви подстрижат, оформят, боядисат и украсят.

Ако сте притеснителни или просто не искате са допускате чужд човек в подобна близост до себе си, имате три варианта.
Първият е да оставите всичко както си е. Вторият е гладко да обръснете срамните части. Третият е да експериментирате и да се учите от грешките си. Рано или късно ще се усъвършенствате и освен това ще имате цяла колекция от прически. Това си има своите предимства. Вие можете да променяте прическите според настроението си, като при това ще икономисате парите, които ще ви поискат в козметичния салон.

Как да си направите интимна прическа у дома?

1. Обмислете внимателно какво искате да направите.
2. Ако рисунката е сложна, направете си хартиен шаблон.
3. Вие се нуждаете от следните инструменти: молив за очи, огледало, самобръсначка, крем за депилация, малки ножица, малък гребен, пинцета.
4. Подгответе кожата – тя трябва да бъде суха и чиста.
5. Вземете шаблона и го очертайте с молива за очи. Дорисувайте необходимите елементи.
6. Ако за прическата са ви необходими къси косъмчета, използвайте гребена и ножицата и ги подстрижете...
добави в:
още
Харесвате ли външния си вид?
Харесвате ли външния си вид?
Търсим начин да харесаме външния си вид? Ако новата рокля или невероятните обеци не помагат, може би трябва да опитаме с подхода отвътре-навън. Вътрешната красота е тук, във всяка от нас. Ако искаме да погледнем в огледалото и да харесаме това, което виждаме, може би трябва да опитаме с някои по-различни методи. Ето три идеи, които веднага...
Как да си направим собствен парфюм
Как да си направим собствен парфюм
Ако сте жена, която от време на време иска да бъде в ролята на творец на нови аромати, вече можете напълно реално да осъществите тази своя мечта. Как можете да си направите парфюм в домашни условия? Парфюмът, създаден от вас, ще има едно огромно предимство пред тези, които се предлагат в най-изисканите парфюмерии - вие можете да комбинирате...
Как да поддържаме добре косата си
Как да поддържаме добре косата си
Една нормална коса в добро здраве няма нужда от прекомерни грижи. За да запазите нейната жизненост и естествен блясък, достатъчно е да я поддържате чрез следните елементарни грижи: - ежедневно сресване; - масаж на кожата на главата преди всяко нанасяне на шампоан; - ползване на шампоан, адаптиран към природата на косъма. Препоръчително е...
Готови ли сме да посрещнем пролетта
Готови ли сме да посрещнем пролетта
Пролетното слънце вече е факт и е време да се разделим с шапките и топлите дрехи. Наближава сезонът на леките панталони и късите поли. Готови ли сте обаче за това? Или проблемите свързани със състоянието на вашата кожа, коса и фигура ви развалят (най-малкото) настроението? 1. Погрижете за кожата си, която едва ли е пощадена от студеното...
четете още в рубриката ››
БЮЛЕТИН
 Да, искам да получавам бюлетина.
 
АНКЕТА
Какво е Бог за вас?
 Упование в земния ми живот и надежда за вечен живот
 Вярата ми, че всичко има смисъл – дори и да не го разбирам сега
 Нещо, което търся, но не мога още да открия
 Някой, когото да обвинявам за нещастния си живот
 Нечия измислица, за да се контролират низките страсти на хората
 
 
tia.bg on Facebook