ЛЮБИМА
Да обичаш женен мъж...

Да обичаш женен мъж...

Какво кара жените да търсят връзка с женен мъж

 


Любовта на жена към женен мъж е един от най-популярните сюжети както в живота, така и в изкуството. Този вечен сюжет е причина за много терзания, и въпреки това въвлича все нови и нови участници.
Защо остава толкова популярен? Какво е това, което толкова привлича жените към женените мъже?
На първо място трябва да разделим двата принципни варианта на сценария: когато женения мъж е избран от неомъжена жена с цел да се ожени за него в някакъв бъдещ момент и другия вариант – когато омъжена жена избира женен мъж просто като любовник.

Когато неомъжена жена избира женен мъж
За неомъжената жена първото, което е важно в избора й на женен мъж е, че той не е мърляв и не проявява свойствената за ергена вътрешна свобода. Жененият мъж винаги изглежда по-приучен (на разни навици, важни за жената) и по-предсказуем.
Това търсене на предсказуем партньор става несъзнателно – просто жената се стреми към “надежден” партньор. Ако жената осъзнава този стремеж, тя би разбрала също, че е по-лесно да “дресира” един “див” мъж (ерген), отколкото да се пребори със съперница и след това още дълго (и често безуспешно) да се бори с последствията от чуждата “дресировка”.
В този сценарий има още един, изключително важен, нюанс: средната възраст на женените мъже е по-голяма от тази на ергените, което би трябвало да означава, че поради възрастта, те са по-улегнали, с по-добро социално и финансово положение – т.е. доказано способен да издържа семейство.

Когато омъжена жена избира женен мъж
Съвсем различни са мотивите на жената, която вече има съпруг, но си търси любовник. Този процес също е подсъзнателен: когато вече има някой, който да осигурява семейството, се пробуждат по-древните сексуални инстинкти.
Разбира се, любовникът също трябва да бъде достатъчно предсказуем, тъй като собственическото чувство на жената към него е не по-малко, отколкото към собствения мъж. Дресировката обаче не е най-важното изискване към любовника.
Основното е друго: жененият мъж ще държи повече на...
добави в:
още
Взаимоотношенията с партньора: интимни или дистанцирани
Взаимоотношенията с партньора: интимни или дистанцирани
Партньор №1: Защо никога не говориш с мен? Партньор №2: Говоря с теб. През цялото време. Партньор №1: Не, не е така! Изобщо не те интересува какво се случва с мен. Партньор №2: Остави ме на мира, не разбирам защо винаги трябва да се заяждаш с мен? Партньор №1: Ако не го правя, никога не слушаш какво ти говоря! Партньор №2: (Тръгва си...
Когато искаме да прекратим отношенията си с партньора
Когато искаме да прекратим отношенията си с партньора
Раздялата с любимия човек е нещо трудно – няма съмнение в това. Но има начини да прекратим една връзка, които са по-елегантни от обичайните. Последното, което искаме, когато се случва една раздяла, е да протакаме ситуацията или да я правим по-трудна, отколкото трябва да бъде. За да планираме раздялата с възможно най-малко тревоги и стрес,...
Как да запазим отношенията с партньора си по време на криза?
Как да запазим отношенията с партньора си по време на криза?
Кризите се отнасят не само до нашите финанси, но и до отношенията ни с най-близкия човек и с останалите членове на семейството. Какво да направим за да предотвратим кавгите и раздялата? Как да заздравим отношенията си? Първоначално трябва да направите ревизия на вашите отношения и да разберете кои са причините за честите ви противоречия....
3 забавни начина да възродим сексуалния си живот
3 забавни начина да възродим сексуалния си живот
Сексуалният живот на всички двойки има своите върхове и спадове. Дори когато нещата вървят добре през повечето време, можем да се възползваме от няколко нови идеи, които да внесат разнообразие в спалнята. Затова тук сме събрали три лесни, но секси начина да поддържаме интереса на партньора между чаршафите. Да го изненадаме със секс Този...
четете още в рубриката ››
БЮЛЕТИН
 Да, искам да получавам бюлетина.
 
АНКЕТА
Какво е Бог за вас?
 Упование в земния ми живот и надежда за вечен живот
 Вярата ми, че всичко има смисъл – дори и да не го разбирам сега
 Нещо, което търся, но не мога още да открия
 Някой, когото да обвинявам за нещастния си живот
 Нечия измислица, за да се контролират низките страсти на хората
 
 
tia.bg on Facebook